Podkasti, katerim bi lahko prisluhnili vsi, part II.

Že v prvi objavi, kjer sem pisala o podkastih, sem na kratko obrazložila, da je podkast avdio zapis, kot da bi bral knjigo, revijo, blog objavo, intervju, le da jo bere nekdo drug oz. kakor, da bi poslušal neko oddajo, monolog oz dialog… poslušal torej in ne gledal. Tematika podkasta je popolnoma tvoja izbira in izbiraš lahko med vsemi tematikami npr. vzgoja, šport, zdravje, poslovni svet, marketing, spolnost, odnosi itd… Izbereš, klikneš in poslušaš.

Zelo zelo zelo pozitivna stvar podkastov pa je to, da jih lahko POSLUŠAŠ KJERKOLI IN KADARKOLI in še povsem brezplačni so, potrbuješ le dostop do interneta in svoj prosti čas, se razume. No jaz potrebujem še slušalke. 🙂

Pred kratkim sem postala prava fenica podkastov in sem po prvi objavi napisala še to, drugi del podkastov, katerim bi lahko prisluhnili prav vsi.

Klikni za prvo objavo do podkastev.

Tokrat s tematiko ciljam bolj na skrb za zdravje v zimskem obdobju, osebni rasti in razvoju, širim si obzorje medosebnih odnosev in seveda, vedno aktualni tematiki o vzgoji.

Poslušaj, verjamem, da ti ne bo žal. Poleg navedenega naslova je direktna povezava do podkasta… klikni za povezavo do podkasta.

Vse, prav vse zahvale pa grejo podkastarjem in tudi njihovim gostom, ker nam dajejo del sebe in nam s tem širijo, polnijo in dopolnjujejo naš pogled na življenje. Hvala.

  1. Minimellows in Ajdoa Rotar Urankar – gostja dr. Veroniko Podgoršek, VPLIV OTROK NA ZVEZO. (klikni za povezavo do podcasta)
  2. Aidea in Klemen Selaković – gost Marko Juhant, VZGOJA OTROK IN STARŠEV. (klikni za povezavo do podcasta)
  3. Lovim ravnotežje in Nina Gaspari – gostja Nuša Gnezda, ŠPORTNA TRENERKA, KI S PROGRAMI ZA MAMICE NAVDUŠUJE TUDI MOŠKE. (klikni za povezavo do podcasta)
  4. Lovim ravnotežje z Nina Gaspari – gostja Ajda Rotar Urankar, KAKO V ŽIVLJENJU LOVITI SVOJE RAVNOTEŽJE. (klikni za povezavo do podcasta)
  5. Ultrazvok Slo. 1 – SLABOKRVNOST NE MOREMO POZDRAVITI LE Z ŽELEZOM IZ HRANE (klikni za povezavo do podcasta)
  6. Ultrazvok Slo. 1 – DIETA NI IN NE SME BITI NAČIN ŽIVLJENJA. (klikni za povezavo do podcasta)
  7. Ultrazvok Slo. 1 – POZIMI VEČINI PRIMANJKUJE VITAMINA D (klikni za povezavo do podcasta)
  8. Bazar besed in Sara Sofija Lennansi – GREMO NA POTOVANJE. (klikni za povezavo do podcasta)
  9. Inbed in Klara Leben – gostja Petra Parovel, USPEŠNA KARIERA IN MATERINSTVO. (klikni za povezavo do podcasta)
  10. Inbed in Klara Leben – gostja Nina Gaspari, KAJ PA ČE LAHKO POSTANEŠ TOČNO TO KAR SI ŽELIŠ? PODJETNIŠTVO IN ŽIVLJENJE. (klikni za povezavo do podcasta)